Forside Nyheder

Samsung GALAXY S7 får ’3D Touch’

-

galaxys7

En af Apples større innovationer i nyere tid er 3D Touch, hvor touch-skærmen kan reagere forskelligt efter, hvor hårdt du trykker.

Annonce:

Det vil andre smartphone-producenter naturligvis også have, og det ser allerede ud som om, Samsung er klar med det i begyndelsen af næste år.

Den nye GALAXY S7 forventes nemlig at blive vist frem før Mobile World Congress i Barcelona, og ifølge Wall Street Journal vil den have en skærm ombord med teknologi, der svarer til Apples 3D Touch.

Der skulle også være et væsentligt forbedret kamera ombord i den næste GALAXY S, og så skulle Samsung ligesom Googles Nexus 5x gå over til USB Type-C i stedet mikroUSB. USB Type-C-stikket skulle i GALAXY S7 skulle tilmed kunne klare ekstra hurtig opladning.

Designet skulle dog være nogenlunde det samme som nu, modsat den mock-up, du kan se på billedet ovenfor.

Lidt mere interessant er det, at den nye GALAXY S7 måske kommer til at have en iris-scanner ombord, så man kan blive identificeret af telefonen blot ved at man kigger på den.

Vi ved straks mere, når vi kommer over på den anden side af nytåret og CES-messens mange produktlanceringer.

Annonce:
Forrige artikelHer er smartphonen, der holder batteri i to uger
Næste artikelDynaudio køber firma bag 3D lyd
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.