Forside Indhold og distribution Spil features

Spilanmeldelse: Star Wars Battlefront

-

Star Wars Battlefront

Med en ny Star Wars film på trapperne der følger også spil. Vi har kigget på Star Wars Battlefront til Xbox.

I takt med at premieren på den næste Star Wars film kommer ilende, har vi taget et kig på Xbox One versionen af det nyligt udkomne spil, Star Wars Battlefront.

Annonce:

Spillet er et rendyrket online skydespil (du kan træne offline mod computerstyrede modstandere, mend er er ingen singleplayerkampane), hvor du enten i 1. person eller 3. person kæmper på Imperiets- eller rebellernes side.

 

Star Wars Battlefront

Det første der slår en er den ægte Star Wars følelse. Alt fra grafik, musik og især lyde fra lyssværd og våben sidder så præcis i skabet, at man ikke kan undgå at blive imponeret.

Banerne der spilles på er ligeledes helt i den rigtige Star Wars ånd. Der kæmpes på planeterne: Endor, Hoth, Sullust og Tatooine og selvom det måske ikke lyder af meget med kun 4 planeter, så er variationen stor og banerne godt skruet sammen.

Der er en række forskellige spilmodes, mange i stil med dem man kender i andre skydespil. Bedst står for mig spilmoden, Walker Assault, hvor rebellerne skal nedkæmpe de gigantisk AT-AT´s , mens imperiet skal beskytte. Her er tale om gigantiske slag, hvor man, især som rebel, virkelig mærker at man er oppe mod en overmagt.

 

Star Wars Battlefront

Af fans, til fans. Men noget mangler

Star Wars Battlefront er en fryd at se på og man har den helt rigtige star wars feel.

Desværre mangler spillet dybde når først begejstringen har lagt sig. Der er relativt få våben at låse op for og man kan ikke forbedre dem og derved skabe sin egen favoritkarakter.

Uanset hvor meget du spiller, er det den samme figur du spiller med. Det gør naturligvis folk mere lige i spillet, hvorfor en begynder kan lege med ganske hurtigt, men man mister motivationen til at spille videre. Du har kun muligheder for at tilpasse din figur på den visuelle side.

Foruden kamp til fods kan du flyve X-wings, Tie-Fighters og fræse i skovene på SpeederBikes, hvilket er ganske sjovt, men ikke sker så ofte med mindre du decideret vælger spilmodes med dem som hovedfokus.

 

Star Wars Battlefront

Konklusion

Star Wars Battlefront er fra begyndelsen virkelig imponerende.

Grafikken er fremragende, og udvikleren har formået at ramme følelsen fra filmene ned til mindste detalje. Lyden er et studie i sig selv og oplevelsen ved at skyde med blastere, kæmpe med lyssværd og flyve X-Wings og Tie Fighters er rigtig Star Wars´sk.

Desværre mister spillet lidt pusten, hvis du ønsker en dybere oplevelse i form af udvikling. Det er meget det samme (hvilket skydespil naturligvis er), og når alle våben er låst op, kan du ikke rigtig gøre så meget yderligere. Til at hive frem en time her og der, er Star

Wars Battlefront dog rigtig godt, hvis du er Star Wars fan.

Testet på Microsoft Xbox One.

 

Star Wars Battlefront

 

Pris og tilgængelighed

Ude nu til konsol og PC.

 

Annonce:
ANMELDELSE KONKLUSION
Karakter
7/10
Forrige artikelOnePlus 2 invitationerne droppes – for altid
Næste artikelSongza sang sin sidste sang
spilanmeldelse-star-wars-battlefrontGrafikken er fremragende, og udvikleren har formået at ramme følelsen fra filmene ned til mindste detalje. Lyden er et studie i sig selv og oplevelsen ved at skyde med blastere, kæmpe med lyssværd og flyve X-Wings og Tie Fighters er rigtig Star Wars´sk.
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.