Forside Produkter Gadgets

Svensk GPS tracker klar til at finde det du savner

-
Trax GPS tracker
Trax GPS tracker

 

Svenske Wonder Technology Solutions (WTS) er klar med en smart lomme GPS tracker, der gør du kan holde øje med både dyr, børn og senile medborgere trygt fra din Smartphone.

Har du noget du bare er bange for at miste, og vil du gerne kunne holde øje med det 24 timer i døgnet, så har svenske WTS lavet en lille portabel GPS tracker enhed som har verdenspremiere på CES i Las Vegas i næste uge.

GPS enheden er ikke større end den kan ligge i hånden, og tilbyder to dages batteritid ved konstant brug og op til fem dages batteritid, hvor den ikke sender koordinaterne fra enheden lige så ofte.

Trax GPS tracker
Trax GPS tracker

Gratis data abonnemet med i to år

Sammen med Trax Play som enheden hedder følger der to års gratis data med,  som dækker i p.t. 33 lande, der i blandt Danmark.

Desuden har Trax Play apps til både Android og iOS, der indeholder flere funktioner til sporing og geofencing.

Du kan f.eks. sige at dit barn kun må opholde sig i en bestemt zone, ellers vil du alarmeres, eller hvis dit 7 årige barn pludseligt kører over 100 km. i timen, så er det nok ikke på sin cykel mere, og så skal du også have en alarm.

Svenske WTS er på CES i Las Vegas, og det er recordere.dk også, så vi skal nok besøge deres stand, og høre mere om deres enhed.

Prisen for Trax Play er på deres site sat til 249 USD (ca. 1.700 kr.)

Trax set indefra
Trax set indefra

 

Annonce