Forside Detail

Svindler gik i fælden hos kendt webshop

-
Dette syn mødte svindleren da han åbnede pakken fra Coolshop. Foto: Coolshop
Dette syn ville svindleren have mødt hvis han havde nået at åbne pakken fra Coolshop. Foto: Jacob Risgaard

Netbutikken Coolshop blev træt af en tilbagevendende svindler og besluttede at sætte en fælde op.

Netbutikken Coolshop, der leverer spil, konsoller og gadgets til danske nethandlende er ofte udsat for svindel.

Men da de for 15. gang mødte den samme svindler, der valgte de at sætte en fælde op. Dette i samarbejde med Københavns Politi og TV 2 Nyhederne.

Annonce:

“Vi har igennem tiden oplevet mere og mere svindel med stjålne kreditkort, som har kostet os rigtig mange penge og har været til ulempe for rigtig mange danskere, at deres kreditkort bliver misbrugt. Vi har politianmeldt over 1.000 sager og desværre har politiet kun i 2 tilfælde haft mandskab til at efterforske sagen”, fortæller medejer af Coolshop, Jacob Risgaard, på Facebook, og han fortsætter:

“MEN vi fik nok i denne uge da en person vi tidligere har anmeldt 15 gange bliver ved at svindle, til han er langt over 200.000 kr. I samarbejde med KBH politi, TV2 nyhederne og ikke mindst IT sikkerhedsteamet hos Coolshop blev han fanget i dag”.

Udtalelsen er vedhæftet billedet ovenfor som viser pakken med en GPS-tracker i.

TV 2 Nyhederne fulgte sagen, og i 19-udsendelsen i dag kunne tv-seerne så følge hvordan det lykkedes politiet at finde frem til den formodede svindler der blev anholdt ved afhentning af pakken.

En 22-årig mand sigtes nu for 90 forhold af kreditkortsvindel. Han nægter sig skyldig i alle pånær det ene her, hvor han blev taget med fingrene i kagedåsen, som politiet udtrykte det på TV 2.

 

Annonce:
Forrige artikelNyt highend LG OLED TV på CES
Næste artikelGlædelig jul: Nu er julemanden selvkørende
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.