Forside * Featured

TDC vil levere hurtigt udkants-bredbånd

-
Foto: recordere.dk
Foto: recordere.dk

TDC er parat til at etablere lynhurtige bredbåndsforbindelser til husstande i landdistrikter.

TDCs tilbud retter sig til mindre bysamfund i landdistrikter, hvor der er mindst 50 husstande, som i dag ikke har mulighed for at få god bredbåndsforbindelse.

Selskabet har kortlagt op mod 100 mindre bysamfund i landdistrikter, hvor beboerne uden ekstraordinære udgifter kan få tilbudt bedre forbindelser, hvis der er interesse for det.

Annonce:

”Forudsætningen er, at beboerne i området er interesserede, og at en vis andel på forhånd tilkendegiver, at de gerne vil abonnere på hurtigere bredbånd. Så sørger vi for at opgradere nettet i området, uden det koster beboerne ekstra ud over det, som de betaler for deres nye abonnement”, fortæller koncerndirektør Jens Aaløse, TDC Group.

Løsningen er at bygge såkaldte mikrocentraler, som kan give hustandene i området bredbåndsforbindelser på 30-100 Mbit/s.

Det er en forudsætning for tilbudet at der ikke findes anden infrastruktur i området der kan levere bredbånd på 15 Mbit/s eller bedre.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.