Forside Indhold og distribution Film

’The Force Awakens’ hed noget andet til at starte med

-

forceawakensDen syvende Star Wars-film, der lige nu sprænger alle rekorder ved billetlugerne, hed slet ikke ’The Force Awakens’ til at starte med.

I stedet hed den ’Shadow of the Empire’, hvilket giver god mening, hvis man har set filmen.

Annonce:

Problemet er dog bare, at den titel er næsten identisk med en af de største værker i det såkaldte ’Expanded Universe’, som Disney nu siger ikke er en del af den officielle Star Wars-kanon.

’Shadows of the Empire’ fra 1996 var ikke bare en af de utallige Star Wars-bøger, der findes. Den blev lanceret med et computerspil, legetøj, og sågar en soundtrack-cd, man kunne lytte til, mens man læste. Bogen handler om perioden mellem Episode V og VI og fungerede som opvarmning til udgivelsen af ’Special Edition’-versionerne af den oprindelige trilogi, og den prequel-trilogi, der siden fulgte.

Men som nævnt er den nu ikke længere en del af den officielle Star Wars-historie, og for ikke at skabe forvirring omkring dette, blev titlen ifølge The Verge ændret til ’The Force Awakens’.

Annonce:
Forrige artikelTip: Chromecast til jul? Husk de gratis streaming tilbud
Næste artikelMega-piratlæk af Hollywood-film
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.