Forside CES CES 2016

UHD alliance: Premium 4K specs på CES

-
UHD Alliance. Foto: Samsung
UHD Alliance. Foto: Samsung

UHD Alliance med Hollywood, distributører og producenter har lagt sidste hånd på premium 4K UHD specifikationer og viser det frem på CES.

Vi har allerede set flere mindstekrav til 4K UHD fra både USA og Europa, men UHD Alliance har arbejdet på at tage det skridtet videre.

Man kunne kalde det premium specifikationer for hele kæden indenfor 4K UHD. Fra filmstudier, over efterbearbejdning og distribution til afspilning og visning på produkterne hjemme i stuen eller hjemmebiografen.

Annonce:

Bag UHD Alliance (UHDA) står en bred gruppe af interessenter som Dolby, LG, Netflix, Panasonic, Samsung, Sharp, Sony, Technicolor, Disney Studios, Twentieth Century Fox og Warner Bros.

Der er nu lagt sidste hånd på de nye specifikationer for “Premium quality” Ultra HD og alliancen har annonceret at det præsenteres på CES-udstillingen til januar.

De nye krav til premium UHD omfatter 4K video, HDR (high dynamic range), udvidet farverum (wide colour gamut) og 3D lyd.

 

Annonce:
Forrige artikelApple lægger TV-streaming på is
Næste artikelNy medieafspiller til Apple TV: Kodi-varianten MrMC
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.