Forside CES CES 2016

B&O Play tilføjer Google Cast til flere højttalere

-
B&O Beoplay A6
B&O Beoplay A6

B&O PLAY offentliggør samarbejde med Google og bringer nu Google Cast til sine netværkshøjtalere.

Her på CES-udstillingen har B&O annonceret et nyt samarbejde med Google, der skal bringe Google Cast ind i netværkshøjttalerne.

Med Google Cast kan man trådløst sende musik fra streamingtjenester som Spotify, Deezer og TuneIn direkte til netværkshøjtalere fra B&O PLAY.

Annonce:

Det sker med et enkelt tryk på Google Cast-ikonet i appen, hvorefter musikken sendes trådløst til B&O PLAYs netværkshøjtalere BeoPlay A6 og BeoPlay A9* uden at bruge strøm eller data fra afspilleren.

”Vores kunder ønsker i højere grad selv at vælge mellem de forskellige tjenester, og derfor er vi stolte over samarbejdet med Google om at integrere Google Cast i vores netværkshøjtalere”, fortæller siger direktør for B&O PLAY Henrik Taudorf Lorensen.

 

B&O PLAY-højtalere der er Cast-ready

De to netværkshøjtalere, som B&O PLAY har på markedet i dag, er allerede kompatible med Google Cast-teknologien.

Derfor får ejere af BeoPlay A6 og BeoPlay A9 (2. generation) adgang til Google Cast via en softwareopdatering i slutningen af første kvartal 2016.

 

Annonce:
Forrige artikelGalleri: Her er LG’s stand
Næste artikelTechnics SL-1200-relancering bliver hundedyr
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.