Forside * Nyheder

LG V10 smartphone rammer Danmark 20. januar

-
LG V10 smartphone (foto: LG)
LG V10 smartphone (foto: LG)

Nu er datoen endelig fastlagt. Den 20. januar vil LG V10 blive lanceret på det nordiske marked. 

LG V10 er udviklet med nye funktioner såsom Second Screen, dobbelt frontkamera og muligheden for at indstille videofunktionerne manuelt. Det er ikke kun de funktioner, der gør V10 unik. Telefonen er lavet af rustfrit stål med en skal af slidstærk silikone. V10 er en af de meget få smartphones, der har bestået og er blevet godkendt i en såkaldt droptest. Droptesten udføres for at bestemme hvor slagsfast produktet er og udføres af en uafhængig tredjepart (MET Laboratories).

Annonce:

“LG V10 er udviklet til at være en multimedie smartphone, der giver brugerne mulighed for at dele deres oplevelser i den bedst mulige kvalitet”, siger Thomas Wering, nordisk marketingchef for Mobile Communications hos LG Electronics. Vi har oplevet en enorm interesse for V10, efter vi vidste, at den ville komme til Danmark. Det er med stor glæde, at vi nu kan fortælle, at telefonen bliver lanceret den 20. januar.

LG V10 smartphone (foto: LG)
LG V10 smartphone (foto: LG)

LG V10 i korthed

Second Screen – LG V10 kommer med en OLED-skærm, der fungerer som anden skærm. Den er placeret over QHD-hovedskærmen på 5,7’’. Anden-skærmen fungerer sammen med eller helt uafhængig af hovedskærmen. Mens hovedskærmen anvendes, benyttes anden skærmen til notifikationer, men den kan også være konfigureret som en startmenu med foretrukne apps, når hovedskærmen er tændt. Den viser også indgående opkald eller tekstbeskeder uden at blokere, hvad der vises på den store skærm.

Avancerede videofunktioner – LG V10 er den første smartphone med fuld manuel-mode til håndtering af videooptagelse. Med manuel optagetilstand, kan man nemt skyde filmklip af professionel kvalitet ved at justere lukkehastigheden, billeder per sekund, ISO, hvidbalance og fokus. Du kan optage video i tre forskellige opløsninger – HD, FHD eller UHD, samt to forskellige billedformater – 16: 9 eller 21: 9.

Udskifteligt batteri giver mere tid til filmning – Med V10 fortsætter LG med at tilbyde et microSD-kortslot til ekstra lagringsplads. Modellen kan håndtere hukommelseskort på op til to terabyte, så man kan i princippet skyde alt det 4K-indhold, som man ønsker. Et kraftigt udskifteligt batteri (3000 mAh) giver muligheden for at skifte batteriet, når det er nødvendigt under optagelserne.

Hi-Fi lyd, optimeret signalstyrke, fingeraftrykslæsere og Knock Code – For at give den absolut bedste lydoplevelse, er V10 udstyret med 32-bit Hi-Fi DAC. LG V10 udnytter Qualcomms antenneforstærkningsteknologi, TruSignal, som optimerer signalstyrken, så man slipper for miste opkald, hurtigere overførelse af data og bedre dækning, uanset hvordan man holder telefonen. LG V10 kommer med LG’s populære Knock Code funktion og en ny fingeraftrykslæser til let at vække og låse telefonen op på samme tid.

LG V10 smartphone (foto: LG)
LG V10 smartphone – Bemærk det ikke er alle farver der kommer til DK (foto: LG)

Pris og tilgængelighed

LG V10 bliver lanceret i Danmark den 20. januar 2016 med en cirkapris på 5.490 DKK. Kan forudbestilles fra 1. januar 2016.

Tekniske specifikationer

  • Processor: Qualcomm Snapdragon 808
  • Skærm: hovedskærm: QHD IPS Quantum på 5,7 tum (2560 x 1440 / 513ppi) Anden skærm: IPS Quantum på 2,1 tum (160 x 1040 / 513ppi)
  • Hukommelse: 4GB LPDDR3 RAM / 64GB eMMC ROM / microSD (op til 2TB)
  • Kamera: bag: 16MP med F1.8-lins / OIS 2.0 Front: 5MP Dual Lens (80o Standard / 120o Wide)
  • Batteri: 3 000mAh (udskifteligt)
  • Operativsystem: Android 5.1.1 Lollipop
  • Dimensioner: 159,6 x 79,3 x 8,6mm
  • Vægt: 192g
  • Netværk: Wi-Fi 802.11 a, b, g, n, ac / Bluetooth 4.1 / NFC / USB 2.0
  • Farver: Space Black / Luxe White

Kilde: Pressemeddelse, LG Electronics

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.