Forside Nyheder

Medie: Apple udvikler trådløse øretelefoner til iPhone 7

-

iPhone6-no-headphonesDet ligner nu mere og mere, at hovedtelefon-stikket bliver droppet i iPhone 7.

Ud over en efterhånden konstant strøm af rygter om det, så har 9to5Mac nu fået informationer fra deres sædvanligvis ret troværdige kilder, at nogle af de øretelefoner, der skal bruges med iPhone 7, bliver trådløse.

Angiveligt skulle øretelefonerne hedde ’AirPods’, for Apple har netop registreret dette ord som varemærke. Ifølge 9to5Mac bliver øretelefonerne helt trådløse, selv uden et kabel mellem selve ørepropperne.

Det står ikke helt klart, hvad der skal ske med de nuværende Earpods, om disse bliver droppet, eller eventuelt skal bruges sammen med en adapter til Lightning-stikket. De trådløse øretelefoner skulle ikke følge med iPhone 7, men derimod være selvstændigt tilbehør.

9to5Macs kilder mener også at vide, at man kommer til at kunne lade øretelefonerne op ved at putte dem i et medfølgende etui, der indeholder et batteri. Så skal etuiet blot lades op en gang imellem.

Det er naturligvis muligt, at ’AirPods’ blot bliver et selvstændigt produkt, og at Apple ikke dropper hovedtelefonstikket alligevel. Men flere og flere ting peger nu i den sidste retning, og måske kommer bunden af iPhone 7 til at ligne den mock-up, der findes herover.

Annonce