Forside * Nyheder

Ny slank HP Elitebook på CES

-
HP EliteBook Folio
HP EliteBook Folio

HP’s nye notebook, HP EliteBook Folio, der netop er blevet præsenteret på Las Vegas største IT-messe,kommer til Danmark i marts, 2016

Til marts lancerer HP Inc. HP EliteBook Folio – den tyndeste og letteste notebook, HP nogensinde har skabt. EliteBook Folio er 21 % tyndere og op til 15 % lettere end den prisvindende HP EliteBook 1020, og den indtager dermed podiet som HP’s tyndeste notebook nogensinde. Med en tykkelse på kun 12,4 mm er den tyndere end et AA-batteri, og den vejer under 1 kilo1.

Annonce:

HP EliteBook Folio kan bruges til privat brug, hvilket dens tynde og elegante design indbyder til. Dens funktioner er dog skræddersyede til en arbejdsdag ifølge Benoit Bonnafy, vicepræsident for Business Personal Systems EMEA hos HP Inc.:

Der er da ingen grund til, at folk skal opgive ønsket om en tynd, let og cool notebook, bare fordi de bruger den til deres arbejde.

EliteBook Folio er et stykke solidt håndværk indkapslet i et robust kabinet af blankt CNC-fræset-aluminium, som måler 12,50 tomme og udgør det mærkbart tynde design.
Ligesom resten af Elite-serien er EliteBook Folio udviklet til at leve op til det amerikanske militærs standard, MIL-STD, og den har også gennemført HP’s Total Test Process på 120.000 timer2.

HP EliteBook Folio
HP EliteBook Folio

Slut med tunge og besværlige arbejdspc’er!

De fleste kender til at bøvle med en PC eller en notebook, der ikke altid passer ind i en travl hverdag – det kan være irriterende, hvis ens primære arbejdsredskab også forhindrer én i at arbejde ”på farten”.

HP har med sin nye EliteBook Folio forsøgt at lette hverdagen med et pianohængsel, der kan åbnes 180 grader, så skærmen kan ligge fladt i forlængelse af selve notebooken.

Derudover får man også en notebook med HP Premium-tastatur i fuld størrelse, en clickpad, der fungerer sammen med Windows 10-gestus samt to USB-CTM- porte med ThunderboltTM 3. Og takket være muligheden for at tilvælge HP USB- CTM Travel Dock kan man droppe brugen af dongles.

Skærmen i EliteBook Folio er beskyttet med glas fra kant til kant, og der er mulighed for at vælge en model i serien med 4K-skærm med UHD-opløsning (Ultra HD) som ekstraudstyr. 4K-skærmens pixeltæthed på 352 pixels pr. tomme sikrer et skærmbillede med en høj detaljegrad, hvor man i sammenligning en Apple Retina skærm får 227 pixels pr. tomme. Skærmen kan desuden gengive 95 procent af Adobe RGB-farveskalaen, så billeder fremstår endnu mere farvestrålende og livagtige.

 

Tilgængelighed og priser

  • HP EliteBook Folio forventes at komme på gaden i EMEA-området til marts 2016.
  • HP EliteBook 1040 G3 forventes at komme på gaden i EMEA-området til januar 2016.
  • HP EliteBook 800 G3-serien forventes at komme på gaden i EMEA- området til januar 2016.
  • Oplysninger om priser på HP USB Travel Dock og HP USB-C Travel Dock til HP EliteBook Folio bliver offentliggjort tættere på lanceringsdatoen.
  • Oplysninger om prisen på HP Notebook Power Bank bliver offentliggjort tættere på lanceringsdatoen.

 

Kilde: Pressemeddelse, HP

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.