Forside CES CES 2016

Waoo! lancerer 4K TV-boks med Netflix

-
Waoo! 4K/UHD TV-boks.
Waoo! 4K/UHD TV-boks.

Waoo! kommer med en ny TV-boks, der understøtter 4K TV-indhold. Det bliver Danmarks første 4K TV-boks og en af de første i verden, som kan vise Netflix 4K som en helt integreret del af oplevelsen på TV-boksen.

På et pressemøde i Las Vegas stod Waoo! for noget af en nyhed, da de på et pressemøde præsenterede deres nye TV-boks, der understøtter 4K/UHD indhold, og også kan levere Netflix i 4K på UHD skærme.

Annonce:
IMG_3519
Den nye 4K/UHD Boks fra Waoo!

Waoo! bliver dermed den første distributør i Danmark, og blandt de første i verden, der tilbyder 4K/UHD indhold til sine kunder.

“Da vi for et par år siden lancerede vores nuværende TV-boks, var vi en af de første TV-distributører på verdensplan til at integrere Netflix i selve boksen. Samarbejdet med Netflix og vores udviklingspartner AirTies har i den periode udviklet sig særdeles positivt, og vi er meget stolte over, at vi igen kan annoncere en stor nyhed,” siger Jørgen Stensgaard, der er administrerende direktør i Waoo!.

IMG_3516
Bemærk Netflix knap på fjernbetjeningen

Netflix direkte på fjernbetjeningen

Netflix har med den nye boks også fået sin egen knap på fjernbetjeningen, så man ikke skal rode med forskellige apps på smart-TV’et.

Med ét tryk på Netflix-knappen starter streamingtjenesten op lige så hurtigt, som når man skifter TV-kanal, så man er klar til at tage for sig af det store udvalg, Netflix kan tilbyde i 4K.

“Vi ønsker at gøre det så nemt som muligt for danskere at se vores voksende 4K-indhold. Ved at sikre os, at vores service er let tilgængelig på den nye 4K TV-boks fra Waoo! og på den nye fjernbetjening, er vi med til at understøtte vores strategi. Waoo! kunderne har nu mulighed for at se Netflix med ét enkelt klik på fjernbetjeningen, “ siger Joris Evers, talsmand for Netflix i Europa, Mellemøsten og Afrika.

Hos Waoo! støtter man det mål.

“Vores kunder har en superhurtig fibernetforbindelse hele vejen til deres hjem, og vi vil gerne kombinere dette med at give brugerne den mest flydende oplevelse, når de ser TV. Tilbagemeldingerne fra vores brugertests har været meget lovende, og Netflix app’en bliver oplevet som en stor fordel ved vores TV-løsning,” fortæller Jørgen Stensgaard.

Efterlyser flow-TV i 4K

Mens streamingtjenesterne har taget 4K til sig, er de traditionelle TV-producenter mere tilbageholdne med at sende i 4K/UHD. Waoo! ærgrer sig over, at udbuddet endnu er temmelig begrænset.

“Vi efterlyste for præcis et år siden også mere 4K-indhold fra producenterne, men vi må konstatere, at mens streamingtjenesterne udvikler 4K-indhold i stort omfang, så sakker TV-producenterne bagud. Med den nye TV-boks kan vi nu også sende almindeligt flow-TV i 4K til vores kunder, så producenterne har alle muligheder for at differentiere sig på at levere den bedste billedkvalitet. Vores setup er klart,” proklamerer Jørgen Stensgaard.

Annonce:
Forrige artikelPanasonics første 4K UHD Blu-ray afspiller er klar
Næste artikelNy slank HP Elitebook på CES
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.