Forside * Nyheder

Sjove CES-sager #10: Påklædnings-simulatoren

-

NshowHvis man er typen, der går lidt op i, hvordan man ser ud, kan tøjbutikker præsentere én for et meget irriterende problem.

Især i udsalgstider kan der være kø til prøverummet, og man skal hele tiden ind og ud for at finde den rette størrelse.

Annonce:

Men det problem kan N-Show måske løse. Det er simpelthen et augmented reality-spejl, der kan putte en bestemt beklædningsgenstand på din krop grafisk, så du kan se, hvordan den ser ud, uden at du behøver klæde dig halvt af i et prøverum.

På den måde kan du ikke bare komme tættere på, hvilken størrelse, du skal gå efter, men du kan også se, om en bestemt farve passer bedre end en anden til dig og så videre.

Og så kan det måske også speede processen op derhjemme, når du prøver at beslutte dig for, hvilket outfit, du skal have på til festen.

Ofte gemmer der sig sjove, groteske, smarte eller brugbare gadgets i de fjerneste hjørne af messehallerne. Nogle er nye, nogle er gamle, nogle er slet ikke i handelen. Vi har fundet nogle af de mere kuriøse frem i serien ’Sjove CES-sager’.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.