Forside * Nyheder

Sjove CES-sager #3: USB-walkman’en lever endnu

-

20160109_115146 (2)Vinyl-LP-salget er i vækst, men der er ikke meget, der tyder på, at det går lige så godt for kassettebånd.

Det er nok en renæssance, der ikke lige kommer med det samme. Eller hvad?

Annonce:

Et par enkelte steder på CES forsøgte nogle kinesiske producenter stadig at sælge disse walkman-modeller (og ja, vi VED godt, at Sony ejer ordet ’Walkman’), der har USB og kan konvertere ens kassettemusik til data.

Der var også andre udbydere af kassettebånd-baserede produkter på CES, men det vil nok være at strække den at sige, at der er tale om en trend.

Der er dog visse lo-fi-musik-udbydere, der er begyndt at udgive musik på kassettebånd med mindre indie-bands i lo-fi-genren. Men det er i meget små oplag, og slet ikke at sammenligne med den tilbagekomst, vi har set på vinyl-siden.

Ofte gemmer der sig sjove, groteske, smarte eller brugbare gadgets i de fjerneste hjørne af messehallerne. Nogle er nye, nogle er gamle, nogle er slet ikke i handelen. Vi har fundet nogle af de mere kuriøse frem i serien ’Sjove CES-sager’.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.