Forside * Nyheder

Trådløs high-res-lyd med Dynaudio Xeo 2

-

20160107_140707 (2)Danske Dynaudio var som vanligt på CES, og de havde nyheder med.

Efter Dynaudio er blevet solgt til et kapitalstærkt, kinesisk firma har firmaet fået kolossalt vokseværk, og i år havde de hele tre forskellige rum i CES-messens High End Audio-afdeling, der fylder fem etager i toppen af Venetian-hotellet.

Annonce:

Firmaet viste den nye Xeo 2-højttaler frem, der ligesom forgængeren er en aktiv, trådløs højttaler, som Dynaudio siger kan tilfredsstille selv de mest kræsne ører (fysisk størrelse taget i betragtning, naturligvis).

Den nye Xeo-model er endnu mere selvstændig og kræver ikke Dynaudios sædvanlige, trådløse central, men kan køre med Bluetooth. Man kan koble et analog signal til via phonostik, hvis man ikke vil bruge det optiske stik, der også er tilgængeligt.

20160107_141444 (2)

Dynaudio havde taget Xeo 2-eksemplarer med i nogle lækre og friske farver, men disse er desværre ikke tilgængelige for offentligheden, i hvert fald ikke i første omgang. Til at starte med er højttalerne tilgængelige i sort og hvid.

20160107_140717 (2)

Forstærkeren i Xeo 2 er på 2×65 watt og er ren digital. Sætter man lydkilden til via den optiske indgang, kan højttaleren klare 24/96-lyd og det kan den også trådløst, hvis man sætter den sammen med Dynaudio Connect.

Prisen ligger på omkring 10.000 danske kroner for et sæt.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.