Forside Nyheder

Vil Apple købe Time Warner?

-
Time Warner tårnene i New York. Foto: Shutterwtock.com. Illustration: recordere.dk
Time Warner tårnene i New York. Foto: Shutterstock.com. Illustration: recordere.dk

Apple kan være ved at gøre klar til at købe moderselskabet bag HBO og Warner Bros., Time Warner.

Det spekulerer New York Post i hvert fald i, baseret på vedholdende rygter i branchen.

Hvis det sker, kommer Apple ikke bare i besiddelse af et af verdens helt store filmselskaber, men også en af verdens mest populære streamingtjenester. HBO er stadig en gigant på amerikansk kabel-tv, men deres streamingservice HBO GO/NOW går p.t. en sejrsgang verden rundt.

Det ville med ét gøre Apple til en langt større konkurrent til Netflix, end de allerede er, og det ville være en stor hjælp hen i mod de planer, som Apple har om at starte deres egen streaming-tjeneste for live-tv.

I købet ville nemlig også følge Time Warner Cable, der er USA’s næststørste kabel-tv-selskab og internetudbyder. Det sidste ville sætte Apple i en skarpere konkurrence-situation med Google, der lige nu er i gang med at rulle deres eget fiber-netværk ud.

Annonce