Forside CES CES 2016

Waoo! vil give kunderne bedre WiFi.

-

 

Waoo WIFI
Waoo vil give sine kunder bedre WIFI

Waoo! vil dårligt WiFi til livs. Det trådløse netværk er blevet en integreret del af dagligdagen i hjemmet, men de mange netværk forstyrrer i stigende grad hinanden og giver dårligere oplevelser. Derfor planlægger fiberbredbåndsselskabet en ny, intelligent WiFi-løsning.

Hastigheden på danskernes internetforbindelser er mangedoblet på få år, men mens fiberkablerne kan levere stadig højere hastigheder, følger det trådløse netværk ikke helt med. Signalstøj, betonvægge og utilstrækkeligt hardware giver danskerne en alt for dårlig WiFi-oplevelse.

Fiberbredbåndsselskabet Waoo! vil derfor lancere et nyt WiFi-produkt, der skal bringe den hurtige fiberoplevelse hele vejen ud til de trådløse enheder.

Jørgen Stensgaard, Waoo!
Jørgen Stensgaard, Administrerende direktør Waoo!

“WiFi er i dag en lige så selvfølgelig del af hverdagen som vand og strøm, og når internetforbindelsen halter eller helt svigter, er det blevet en hæmsko for at opretholde en tilfredsstillende dagligdag. Det skal bare virke, og det har vi sat os for at løse i 2016,” siger Jørgen Stensgaard, der er administrerende direktør i Waoo!.

Trådløse netværk forstyrrer hinanden

En af de største hindringer for et god og stabil trådløs oplevelse er antallet af WiFi-netværk, der forstyrrer hinanden. Og den gennemsnitlige danske internetbruger formår sjældent at justere frekvens eller kanal på routeren. Det giver for mange dårlige oplevelser hos kunderne, fortæller Waoo!.

“Vi har derfor kigget på en stribe mulige løsninger, der vil kunne forbedre WiFi-oplevelsen. Det produkt, der uden sidestykke har markeret sig positivt, er et nyt trådløst access point fra AirTies. Det udmærker sig ved, at det på intelligent vis selv finder den mest optimale indstilling i forhold til omgivelserne. Man kan desuden tilføje nye enheder trådløst og dermed dække hjemmet bedre, hvilket vil give fiberkunderne en langt bedre oplevelse – helt uden at skulle trække kabler rundt i huset,” siger Jørgen Stensgaard.

Waoo! tester i øjeblikket det nye WiFi-produkt og forventer at lancere det i løbet af første halvår 2016.

Annonce