Forside Nyheder

Apples næste event bliver (formentlig) 21. marts

-

ipadminiaTech-journalister over hele verden har lige fået en påmindelse om, at rygter nu engang kun er rygter.

Apple forventes at afholde en presse-event i marts, hvor de vil præsentere en ny, mindre og billigere iPhone, en ny iPad og formentlig også noget nyt omkring Apple Watch. Hidtil har rygterne imidlertid sagt, at dette vil ske 15. marts.

Men enten er eventen lige blevet rykket, eller også er rygterne ikke lige til at regne med. For nu forlyder det fra flere kilder, at eventen bliver 21. marts i stedet. Det skriver Re/Code, der henviser til, at også KG News i Korea og AppleInsider har viderebragt den nye dato.

Vi ved naturligvis først, hvad der rent faktisk bliver tilfældet, når invitationerne begynder at rulle ud.

Et andet tilfælde, hvor rygterne er tvetydige, er i forhold til, hvad den nye iPhone kommer til at hedde. Indtil videre har den heddet iPhone 5SE, men nu lader det til, at den bare kommer til at hedde iPhone SE.

NB! Billedet ovenfor er ikke fra en kommende event, men fra dengang, Apple introducerede iPad mini.

Annonce