Forside Indhold og distribution Musik

Mighty er en iPod Shuffle til Spotify

-

mightySavner du din iPod Shuffle?

Er det bare møgirriterende at løbetræne med en smartphone i hånden eller bundet fast på armen?

En flok ingeniører på Kickstarter har muligvis fundet løsningen til dig. Mighty er navnet på en lille musikafspiller, der kan levere al den musik, du skal bruge på løbeturen, uden at der følger en klodset smartphone med. Og den gør det via Spotify.

Nej, der er desværre ikke tale om en smart, lille enhed, der bare streamer løs via mobilnettet. I stedet synkroniserer man en af sine playlister over på Mighty, inden man skal ud at løbe. Så henter den musikken ned til offline-brug og overfører dem til den lille afspiller. Spotify understøtter, at man har tre enheder, man kan lytte til offline-musik på, så Mighty skal bare være en af disse.

Hvis man skulle være i tvivl om, hvilken playliste, man skal til at sætte i gang, kan en stemme læse playlistens navn op for én. Man skal dog ikke regne med at have alle sine playlister ombord på Mighty, der trods navnet kun har 2GB lagerplads. Det er dog nok til 48 timers musik, hvis man spørger skaberne. Den kan dog kun spille i 5 timer, før den skal lades op.

Men alle disse begrænsninger er naturligvis på grund af Mightys lille størrelse. Den er kun fire centimeter på hver led og 75 mm i dybden.

Hvis du vil støtte Kickstarter-kampagnen og læse mere om Mighty, kan du gøre det her.

Annonce