Forside Nyheder

Nu kan Android Wear chatte via stemmen

-

Huawei-WatchDer er netop landet en ny opdatering til Android Wear-ure, der giver en række nye muligheder.

En af de helt store nyheder er, at man nu kan diktere beskeder til diverse messenger-klienter via sit ur. Man kan altså bede sit Android Wear-smartur sende en besked via f.eks. WhatsApp, Viber, Telegram, WeChat og naturligvis Google Hangouts ved blot at tale til sit ur.

Hidtil har denne funktion været begrænset til SMS’er og Hangouts.

Der er også komme en række nye håndbevægelser til kontrol af uret. Hvis du har et Android Wear-ur kan du tjekke disse via en introduktionsvideo, der ligger under indstillingerne.

Endelig kan Android Wear-ure med højttalere indbygget (f.eks. Huawei Watch som på billedet) nu afspille telefonsvarer-beskeder, og du kan i disse tilfælde også foretage telefonsamtaler på medhør, ligesom på Apple Watch.

Annonce