Forside * Nyheder

Nu skal danmarks populære TV værter findes igen

-
Billed-Bladets TV Guld (fotomontage: Aller Media A/S)
Billed-Bladets TV Guld (fotomontage: Aller Media A/S)

Fredag den 4. marts 2016 bliver det afsløret, hvem der er Danmarks bedste og mest populære TV-værter. Det sker ved BILLED-BLADETs TV-GULD-fest, hvor Mikkel Beha Erichsen helt exceptionelt kan vinde guld for femte gang. Derudover skal ’Årets TV-program’ også kåres samtidig med, at der skal uddeleles en helt ny pris til ’Årets nye TV-program i 2015’.

BILLED-BLADETs TV-GULD uddeles for 27. gang fredag den 4. marts 2016, og traditionen tro sker det ved en eksklusiv gallafest på Hotel D’Angleterre i København, hvor cremen af den danske TV-branche er inviteret.

Annonce:

Til Guldfesten uddeles der priser inden for otte kategorier til årets bedste TV-værter og TV-programmer, og BILLED-BLADETs TV-GULD adskiller sig fra andre TV-priser ved, at det er BILLED-BLADETs læsere der suverænt afgør, hvem der vinder. Af samme årsag betragtes BILLED-BLADETs TV-GULD af både værter og TV-chefer som en af branchens vigtigste kåringer.

Populære TV 2-værter
De otte priser uddeles til Årets kvindelige og mandlige underholdningsvært, Årets kvindelige og mandlige nyhedsvært, Årets kvindelige og mandlige sportsvært samt Årets TV-program og Årets Nye TV-program.

Til dette års prisuddeling har TV 2 sat sig tungt på værtsnomineringerne – særligt i kategorierne for Årets kvindelige og mandlige underholdningsværter, er det lutter TV 2-ansigter blandt de nominerede. Her finder man hos kvinderne erfarne ansigter som Michèle Bellaiche, Puk Elgård og Louise Wolff, der alle tre er tidligere vindere af prisen. Senest vandt Louise Wolff guldprisen sidste år, da hun var vært hos DR.

Mikkel Beha kan score guld for femte gang
Hos mændene kan sidste års vinder Mikkel Beha Erichsen helt exceptionelt vinde prisen for femte gang, og den populære TV-vært er yderst taknemlig for den store opbakning fra BILLED-BLADETs læsere: ”Det må siges at være en kærlighedserklæring og et skulderklap, når nogen aktivt går ind og stemmer på én. Det er jeg virkelig glad for,” sagde Mikkel Beha Erichsen, da han sidste år vandt BILLED-BLADETs TV-Guld for fjerde gang.

I år er det op til TV 2-kollegerne Peter Ingemann, Steen Langeberg, Mikkel Kryger og Morten Resen at forhindre ham i at hjemtage den femte titel.

Tæt guldkamp om program- og nyhedsprisen
Sidste års vindere af titlerne som henholdsvis Årets kvindelige og Årets mandlige nyhedsvært, DRs Kåre Quist og Tine Gøtzsche, har igen i år mulighed for at hive prisen med hjem. Det samme gælder Morten Ankerdal, der endnu engang får mulighed for at genvinde titlen som Årets mandlige sportsvært. Årets kvindelige sportsvært skal findes blandt TV 2-værterne Heidi Frederikke Sigdal, Stine Bjerre Jørgensen og Camilla Nørgaard, mens sidste års vinder Ulla Essendrup ikke har været sportsvært i 2015 og dermed ikke er opstillet i kategorien.

I kategorien Årets TV-program indtager Mikkel Beha Erichsen igen en central rolle, da ’Kurs mod fjerne kyster’ er nomineret, men programmet er oppe i mod stærke formater som ’Arvingerne’, ’Gintberg på kanten’ og ’Vild med dans’, samt sidste års vinder ’Badehotellet’. Kategorien Årets nye TV-program er en helt ny kategori, som er indstiftet for at belønne de nye TV-programmer og -formater, som gennem overraskelser og friske tiltag er gået direkte ind i hjerterne på TV-seerne i 2015. Her kæmper ’Landmand søger kærlighed’, ’Rigtige Mænd’, ’Norskov’, ’Langt ude på prærien’ og ’På rejse med Riising og mor’ om titlen.

De nominerede til BILLED-BLADETs TV-GULD 2016

I vilkårlig rækkefølge.

Årets kvindelige underholdningsvært:
Michèle Bellaiche (TV 2)
Lene Beier (TV 2)
Cecilie Frøkjær (TV 2)
Puk Elgård (TV 2)
Louise Wolff (TV 2)

Årets mandlige underholdningsvært:
Mikkel Beha Erichsen (TV 2)
Steen Langeberg (TV 2)
Mikkel Kryger (TV 2)
Peter Ingemann (TV 2)
Morten Resen (TV 2)

Årets kvindelige nyhedsvært:
Janni Pedersen (TV 2)
Tine Gøtzsche (DR)
Natasja Crone (TV 2)
Divya Das (TV 2)
Cecilie Beck (TV 2)

Årets mandlige nyhedsvært:
Poul Erik Skammelsen (TV 2)
Mikael Kamber (TV 2)
Kim Bildsøe Lassen (DR)
Kåre Quist (DR)
Lasse Sjørslev (TV 2)

Årets kvindelige sportsvært:
Heidi Frederikke Sigdal (TV 2)
Stine Bjerre Jørgensen (TV 2)
Camilla Nørgaard (TV 2)

Årets mandlige sportsvært:
Peter Møller (DR)
Dennis Ritter (TV 2)
Morten Ankerdal (TV 2)

Årets NYE TV-program (programmer, der har haft premiere i 2015):
Landmand søger kærlighed (TV 2)
Rigtige Mænd (DR)
Norskov (TV 2)
Langt ude på prærien (TV 2)
På rejse med Riising og mor (DR)

Årets TV-program:
Vild med dans (TV 2)
Badehotellet (TV 2)
Arvingerne (DR)
Kurs mod fjerne kyster (TV 2)
Gintberg på kanten (DR)

Foruden ovenstående otte priser, uddeles også en af landets største og mest eftertragtede TV-pris på 100.000 kroner til Årets bedste danske TV-dokumentar vist på TV i 2015. De nominerede i denne kategori offentliggøres ultimo februar.

Se sidste års vindere af BILLED-BLADETs TV-GULD her og her, og læs mere på www.billed-bladet.dk.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.