Forside Produkter Gadgets

Ny parkeringsskive fra Jacob Jensen Design

-
Ny parkeringsskive fra Jacob Jensen Design
Ny parkeringsskive fra Jacob Jensen Design

Jacob Jensen design er klar med version 2 af deres parkeringsskive. Designet har fået et løft, og tykkelsen er blevet meget mindre. 

Med over 1.000 udskrevne bøder om dagen alene i København og på Frederiksberg, er de elektroniske parkeringsskiver blevet yderst populære. I Danmark er det primært Park One og Jacob Jensens produkter der sælger, og i dag har Jacob Jensen annonceret at de er klar med  Electronic Parking Disc II.

Designet er kendetegnet ved det karakteristiske rene formsprog, der er udviklet af den danske designer Jacob Jensen og forædlet af hans søn Timothy Jacob Jensen.

“Vores mission er at udvikle funktionelt design, der gør livet både lettere og smukkere. Det er baggrunden for vores nye parkeringsskive. Det er tidløs Jacob Jensen-æstetik kombineret med den nyeste teknologi på markedet,” siger Timothy Jacob Jensen.

Electronic Parking Disc II er let at montere i forruden, og med den nye bevægelsessensor registrerer parkeringsskiven hurtigt parkeringen. Udefra kan du og parkeringsvagten let aflæse parkeringstidspunktet, og inde fra bilen udsendes fire blå blink fra bagsiden af parkeringskiven, når den holder stille.

 

Ny parkeringsskive fra Jacob Jensen Design
Ny parkeringsskive fra Jacob Jensen Design

Opfinder: En værdig efterfølger

JACOB JENSEN Electronic Parking Disc II er resultatet af et samarbejde mellem Jacob Jensen Design og opfinder og tidligere overlæge Bent Neubauer. Bent Neubauer står bag produktidéen og ejer patentet på teknologien i den nye parkeringsskive:

“Med vores nye patenterede teknologi kan Parking Disc II måle bilens bevægelser præcist. Materialerne er af høj kvalitet fra inderst til yderst, og dermed er den en værdig efterfølger til vores første elektroniske parkeringsskive,” fortæller Bent Neubauer.

Den nye parkeringsskive efterfølger JACOB JENSEN Electronic Parking Disc I fra 2009. Den var Danmarks første elektroniske parkeringsskive, der ikke krævede professionel installation, og er siden blevet solgt i mere end en kvart million eksemplarer.

 

Pris og levering

Den nye Jacob Jensen Electronic Parking Disc II kommer i handlen nu, og har en vejledende udsalgspris på 599,00 kr.

Fakta om JACOB JENSEN Electronic Parking Disc II

 • Parking Disc II er en elektronisk parkeringsskive.
  • Den er batteridrevet, og bevægelsessensoren registrerer hurtigt, når bilen holder parkeret.
  • Udefra viser LCD-skærmen tidspunktet for parkering, der automatisk bliver rundet op til det næste kvarter. (Hvis bilen f.eks. bliver parkeret kl. 14:05, vil parkeringsskiven runde op til kl. 14:15.)
  • På parkeringsskivens inderside vil en LED-indikator blinke fire gange med et diskret, blåt lys,
  når parkeringen er registreret. Når batteriet skal skiftes, lyser LED-indikatoren rødt.
  • Parking Disc II har en diameter på 10 cm og vejer 86 gram.
  • Den kræver ikke værkstedsmontering, men klæbes fast i højre side af forruden med fire 3M-klæbepuder, der sikrer, at skiven bliver, hvor den skal – uanset fugt og varme.
  • Parking Disc II kan indstilles manuelt, hvis der er brug for det.
  • Parking Disc II er godkendt af Trafikstyrelsen og testet af Teknologisk Institut.
  • Parking Disc II har været gennem adskillige test, der sikrer, at parkeringsskiven ikke
  påvirkes af f.eks. fugt, vibrationer og radiosignaler
Annonce