Forside Nyheder

Så er YouTube Red klar med originale programmer

-

diepewdieSom varslet er YouTube Red nu gået i luften med deres egne programmer.

YouTube Red er som bekendt betalingsudgaven af YouTube, hvor moderselskabet Alphabet forsøger at gøre brug af de massivt populære YouTube-stjerner, der helt selv har skabt deres karriere på sitet.

Som allerede annonceret er det store YouTube-stjerner som PewDiePew (bill.) og Lilly Singh, der er i fokus, men der er også hele film med i pakken, når man tegner abonnement.

En af de film, der har fået premiere som en af de første dele af YouTube Reds originale materiale, er filmen ’Lazer Team’, der er en sci-fi-komedie. Den handler om fire mennesker, der falder over et nedstyrtet rumskib fra en fremmed planet, der indeholder en slags rum-rustning, og som fører til at de ender med at redde verden (naturligvis).

Derudover har YouTube Red også annonceret nogle kommende tiltag, blandt andet reality-showet ’Fight of the Living Dead’, der placerer almindelige YouTube-seere i noget, der ligner en rigtig Zombie-apokalypse, og ’Bad Internet’, der tager gas på Internet-kultur.

Annonce