Forside Indhold og distribution Film

Top-Hollywood-producere om bord på ’Battlestar Galactica’

-

battlestar Så er der godt nyt for dem, der havde svært ved at slippe sci-fi-serien ’Battlestar Galactica’, da den sluttede for syv år siden.

Den første version af serien opstod i 1978, som et tv-svar på ’Star Wars’, der var kommet ud året før. Og det er næsten som om, ’The Force Awakens’ har sat gang i en lignende udvikling.

Der har nemlig været et ’Battlestar Galactica’-filmprojekt i gang i næsten to årtier, men selv efter den meget succesrige og populære moderne version, der blev sendt i 2003-2009, havde Hollywood svært ved at få et filmprojekt op at stå.

Nu har tre af Hollywoods helt tunge drenge imildertid meldt ud, at de er ombord i projektet, hvilket bringer filmprojektet meget tættere på virkeliggørelse. Det skriver The Hollywood Reporter.

De tre topproducere, der nu er kommet med på filmen er Scott Stuber (’Ted’, ’Ted 2’), Dylan Clarke (’Rise of the Planet of the Apes’ / ’Dawn of the Planet of the Apes’) og ikke mindst Michael De Luca (’Moneyball’, ’The Social Network’, ’Captain Philips’, ’Fifty Shades of Grey’).

Det er Universal Pictures, der har hyret de tre producere til at arbejde med filmen.

Annonce