Forside Nyheder

Virtual reality: Oplev VR under ungdoms-OL

-

Samsung VR OL virtual reality

I forbindelse med Ungdoms-OL 2016, der afholdes i Lillehammer fra 12.-21. februar, bliver det muligt at opleve transmisioner i Samsung VR.

Samsung er klar med et Virtual Reality-projekt i forbindelse med Ungdoms-OL 2016, der afholdes i Lillehammer fra 12.-21. februar.

I løbet af legene vil Samsung stå bag transmissioner i Virtual Reality, blandt andet ved at give tilskuere verden over mulighed for at VR live-streame hele åbningsceremonien.

“Vi er stolte over at samarbejde med Den Internationale Olympiske Komité om denne VR live-streaming. På den måde er vi med til at rykke grænserne for, hvad der er muligt – både for de unge, der deltager i legene og dem, der følger med på afstand”, fortæller Timo Lumme, TMS Managing Director i Den Internationale Olympiske Komité.

 

Samsung Gear VR

 

Ved at parre en Galaxy smartphone med VR-brillen “Samsung Gear VR” vil åbningsceremonien kunne opleves i 360-graders virtual reality.

Desuden vil daglige højdepunkter, herunder speed skating, snowboarding, kunstskøjteløb og skihop, være tilgængelig for offentligheden som VR-indhold lige efter afholdelsen af de forskellige discipliner.

Vinter Ungdoms-OL 2016 i Lillehammer vil blive afholdt fra 12.-21. februar i Lillehammer i Norge.

 

 

Annonce