Forside Nyheder

4K Formel 1 fra næste år

-
Renault F1 Team 2016 med Kevin Magnussen. Foto: Renault
Renault F1 Team 2016 med Kevin Magnussen. Foto: Renault

Fra 2017-sæsonen begynder Formel 1 at transmittere i 4K UHD.

Motorsportens kongediciplin, Formel 1, ser ud til at være på vej mod 4K UHD.

Magasinet Broadband TV News skriver at britiske Sky har erhvervet F1-rettighederne frem til 2024, og i den forbindelse fortælles at allerede fra næste år vil Sky-seere med en 4K TV-boks kunne følge Formel 1 i 4K UHD.

Annonce:

“This is a brilliant deal that takes Sky’s partnership with F1 to the next level. Since 2012, we have demonstrated unrivalled commitment to F1, offering fans innovations including a dedicated channel and the very best broadcasting talent”, fortæller Barney Francis, managing director of Sky Sports til Broadband TV News, og han fortsætter:

“We are delighted that we are strengthening our coverage for viewers even further, with live and exclusive F1 from 2019 and the chance to watch in Ultra High Definition for the first time from next season”.

Viasat, der har de danske F1-rettigheder, har endnu ikke meldt ud om de også vil begynde at transmittere Formel 1 i 4K UHD.

 

Annonce:
KILDEBroadband TV News
Forrige artikelBag om den nye 4K tv-boks fra Waoo
Næste artikel‘The Force Awakens’ er lækket i piratkopi
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.