Forside Nyheder

Det annoncerede Apple også: Nye remme, iOS 9.3 og CareKit

-

ApplewatchWOvenNylonDet var ikke kun en ny iPad og en ny iPhone, der blev præsenteret ved dagens Apple-pressemøde.

Apple havde også en række mindre nyheder med i tasken. For eksempel vil man snart kunne købe nye remme til Apple Watch, herunder en ny rem i vævet nylon i forskellige farver (bill.). Der kommer også en sort stålrem til uret nu. Og så er Apple Watch blevet sat ned i pris – formentlig fordi, der snart kommer en efterfølger, f.eks. til efteråret. Det billigste Apple Watch koster nu 2.699 kroner.

Annonce:

ios93Apple annoncerede også, at man fra i dag kan opdatere sin iPhone eller sin iPad med iOS 9.3, der har været i betatest i et stykke tid. Blandt nyhederne her finder man forbedringer i CarPlay såsom anbefalinger af sanger og POI’er i maps, samt den længe ventede Night Shift-funktion, der skifter skærmen over i rødligere toner om aftenen, så man har nemmere ved at falde i søvn, når man f.eks. har læst på sin iPad inden sengetid. Man kan nu også beskytte noter med kodeord og Health-app’en kan nu arbejde tættere sammen med Apple Watch.

applecarekit

I forhold til hele sundheds-delen har Apple nu også annonceret CareKit, der er et nyt initiativ, hvor iPhone, iPad og Apple Watch kan bruges i sundhedsplejen, og ikke kun i forhold til diagnosticering og monitorering som med HealthKit. Eksempler kan være, når man lige er blevet opereret og skal huske at undlade at gøre visse ting, og allerede nu er der et stort projekt i gang til pleje af Parkinsons-patienter.

Annonce:
Forrige artikelApple vil konkurrere på miljøvenlighed
Næste artikelOpdatering klar til Apple TV 4
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.