Forside Nyheder

Apple-analytiker: Bilen kommer i 2019

-

AppleCarEn af de kendteste observatører af Apple er Gene Munster fra analysefirmaet Piper Jaffray.

Han er ofte citeret for forudsigelser af Apples strategiske planer, og nu har han givet sit besyv med, når det gælder rygtet om, at Apple vil lave en bil.

Annonce:

Til websitet Apple Car Fans fortæller han at ”Den formentlig vil dukke op i 2019-2020. Vi tror ikke, at den rent faktisk bliver leveret før efter det tidspunkt. Måske i 2021”. Han tilføjer, at der er ”en fordel i vise den frem tidligt, så markedet bliver holdt hen i spænding”.

Gene Munster mener også at have et bud på prisen på en evt. Apple-bil. ”Apple ligger traditionel i den høje ende på deres produkter, så vi gætter på en pris på omkring 75.000 dollars”, siger han.

Rygterne om Apple-bilen går på alt fra at det er en elektrisk bil til at det er en selvkørende bil eller begge dele. Den vil naturligvis have design i hovedsædet og være en del af Apple-økosystemet.

Ifølge The Verge har adskillige bil-medier allerede kørt historier baseret på Gene Munsters udtalelser. Men der kan være god grund til at tage dem med ikke bare et gran, men et kilo salt.

Det var nemlig Gene Munster, der i adskillige år blev ved med at påstå, at der var et Apple-fjernsyn på vej, indtil han i maj sidste år opgav ævred.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.