Forside Nyheder

Apple vil konkurrere på miljøvenlighed

-

AppleRenewUd over en hurtig kommentar om Apples igangværende kamp mod de amerikanske myndigheder, var mijøet første på listen over nyheder fra Apples pressemøde i dag.

Det er tydeligt, at Apple er gået fra at gøre Apple-brandet ”det gode” tech-brand, blandt andet ved at have en god miljøprofil til nu at gøre det til en konkurrenceparameter.

Annonce:

To nye initiativer, Apple Renew og Liam, skal gøre Apple til det foretrukne brand for folk, der gerne vil hjælpe miljøet med pengepungen.

Apple Renew er et program, hvor man kan aflevere sine Apple-produkter i en Apple-butik, så de ikke ender på en losseplads og forurener miljøet.

Den anden del af det nye miljø-initativ er Liam, en maskine, der splitter feks. iPhone ad, sådan at delene kan genbruges, både til andre ting, men materialerne kan også blive genbrugt i kommende Apple-produkter…hvilket i princippet betyder, at du betaler for dem to gange. Men til gengæld har du bedre samvittighed.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.