Forside Nyheder

Chromecast-app’en skifter navn

-

ChromecastappChromecast-app’en står foran et navneskift.

Det har Google netop annonceret, i forbindelse med en lancering af nye tv-modeller og trådløse højttalere til det amerikanske marked fra den californiske tv-producent Vizio.

Annonce:

De nye Vizio-modeller har understøttelse for Googles Cast-teknologi indbygget. Det er der dog nu også så meget andet hardware, der har, at det giver mindre og mindre mening at associere Chromecast-app’en alene med Chromecast-enhederne.

Derfor kommer app’en fremover til blot at hedde at hedde Google Cast.

Med de nye tv-modeller i deres P-serie har Vizio i øvrigt taget et ret drastisk skridt: De har droppet deres sædvanlige fjernbetjening i plastik med gummiknapper og leverer i stedet en seks-tommers Android-tablet med som fjernbetjening – og så en lille standard-fjernbetjening til folk, der er lidt mere konservative.

Ifølge Vizio skifter selv de mest konservative brugere over til tablet’en rimelig hurtigt. Det interessante ved Vizios valg er, at der ikke er bygget noget smart-tv-software ind i tv’et. Det hele foregår på tablet’en. Hvis du synes, det er interessant, selvom Vizio ikke forhandles i Danmark, kan du læse mere om det hos The Verge.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.