Forside * Featured

HERE Maps giver Windows Phone fingeren

-
Foto: recordere.dk
Foto: recordere.dk

Da Microsoft købte Nokias telefon division fik de ikke Nokias guldæg HERE Maps med, og nu viser de nye ejere af Here Maps, at de er ret ligeglade med Windows Phone og Windows 10. Fra udgangen af Marts kan du ikke længere hente HERE Maps på Windows.

At HERE Maps mener det alvorligt kan ses på deres skriv, hvor de fortæller at selv helt nye Windows Phone telefoner mister supporten for Here Maps. Allerede fra Juni 2016 er det slut med at bruge Here Maps på f.eks. Lumia 950.

Annonce:

Har du en Windows Phone, der kører version 8.1 kan du blive på den version, og så vil Here maps i sin nuværende form stadig virke.

I fremtiden skal du som Windows Phone ejer bruge Microsoft’s eget Windows Maps, der for mange Windows Phone brugere ikke er helt det samme.

 

Slag i ansigtet på Microsoft

Microsoft har længe kæmpet med at få kritisk masse af applikationer i deres Windows 10 økosystem, og havde håbet på at deres “cross-platform” strategi, hvor man kunne udvikle til både Windows 10 og Windows Phone på samtidigt kunne give flere apps, men indtil videre er det modsatte sket.

Audi, BMW og Mercedes der ejer HERE Maps satser udover løsninger til egne biler på iOS og Android i fremtiden.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.