Forside Nyheder

Mac-brugere kan glemme alt om Oculus Rift

-

oculusApple-folket kommer ikke til at kunne bruge Oculus Rift.

Det er meldingen fra Oculus-stifteren Palmer Luckey. Apples computere er simpelthen ikke gode nok, siger han ifølge ShackNews: ”Hvis de nogensinde laver en god computer, vil vi overveje det.”

Der er dog en god grund til at Oculus ikke undersøtter Macs. De er i forvejen ikke kendte som de bedste spilcomputere, man kan få fingre i. ”Det handler om, at Apple bare ikke prioriterer kraftige grafikprocessorer. Du kan bruge 6000 dollar på en MacBook pro med AMD FirePro D700, og den vil stadig ikke matche vores anbefalede hardwarekonfiguration«, forklarer Luckey.

”Hvis de begynder at prioritere GPU’er i den høje ende, ligesom de gjorde engang, ville vi elske at understøtte Mac«, siger Luckey, ”Men lige nu er der ikke én enkelt Apple-computer derude, der understøtter det«.

Annonce