Forside Produkter Gadgets

Musik til bruseren – Der holder vand

-
Aquatunes i bruseren
Bluetooth højttaler til badet

GROHE og Philips præsenterer sammen Aquatunes, der er en vandtæt Bluetooth højttaler til badet.

Nu bliver det lettere at synge i badet. Philips og GROHE  har lavet en Bluetooth højttaler som kan monteres i bruseren, eller stå på en hylde ved siden af.

Annonce:

Du kan streame din yndlingsmusik på dit badeværelse via Bluetooth, og lade din smartphone blive udenfor badeværelset.

Designet og udformningen af Aquatunes gør, at den er vandafvisende, og kan derfor sikkert monteres i badet. Holderen kan fastgøres på alle brusestænger af standard størrelse med en diameter på 20-25mm. Yderligere, kan højtaleren monteres uden at afmontere brusestangen fra væggen, hvilket også gør den egnet til installation andre steder på badeværelset. Når holderen er fastgjort, tager det kun et drej med håndleddet for at låse højtaleren på plads, og derefter låse den op igen når det er ønsket.

Bluetooth højttaler til badet
Bluetooth højttaler til badet

8 timers batteritid

Aquatunes batteriet holder strømmen op til 8 timer og giver dig derfor strøm nok til mange forfriskende og afslappende brusebade før det igen skal oplades. Den medfølgende induktionsladestation gør, at højtaleren fortsat kan afspille musik under opladning.

 

Aquatunes koster kr. 1.477,50

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.