Forside Nyheder

Overraskelse: Nu kan du betateste Android N

-

DualscreenGoogle I/O er stadig et par måneder væk, men Google har besluttet sig for at give Android-brugerne en gave lidt tidligere end forventet.

Normalt ser vi først de nye betaversioner af en ny Android-version ved en præsentation på Googles udviklerkonference, og så bliver de sluppet løs bagefter som et image, man kan downloade og installere.

Annonce:

I år har Google valgt at gøre det anderledes. De vil åbenbart gerne have folks feedback i god tid, så de har netop sluppet en betaudgave af den kommende Android N ud.

Og alle med en nyere Nexus-telefon kan betateste, hvis de vil. Man behøver ikke engang at skulle gøre det med et image, der skal installeres. Betaen kan installeres over-the-air, som var den en almindelig opgradering.

Den største nyhed i den nye version er formentlig splitscreen-funktionen, der før det muligt at dele skærmen op i to. Det er noget, andre Android-benyttende firmaer som Samsung selv har lagt oven i Android i nogle år efterhånden, men nu er det altså bygget ind i selve Androids grundsubstans.

Der er en del andre nyheder, som man selv kan lege med, hvis man er klar på at leve med fejl, crashes m.m. frem til den endelige version bliver præsenteret senere på året.

Hiroshi Lockheimer fra Android-udviklingsholdet hentyder i øvrigt til hvilken slikreference, Android N vil blive opkaldt efter ved at sige om navnet at: ”We’re nut tellin’ you yet”. Så buddet fra denne skribent bliver: Nutella.

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.