Forside Nyheder

Sony-chef: Oculus’ VR er bedre end PlayStation VR

-

oculusPSVRI et sjældent udbrud af ærlighed for teknologibranchen, har Sony nu indrømmet, at PlayStation VR ikke er lige så god en VR-oplevelse som den i Oculus Rift.

Indrømmelsen kommer fra Masayasu Ito, der er executive VP for PlayStation, i et interview med spilsitet Polygon.

”Hvis man kun taler om den absolutte høje ende af Virtual Reality, ja, så vil jeg indrømme, at Oculus har bedre VR”, siger han. Der er dog en ret god forklaring. ”Men man skal huske, at det kræver en dyr og kraftig PC”, tilføjer Ito.

Oculus Rift er primært lavet til brug på PC’er med de nyeste, kraftige grafikkort og processorer, hvor PlayStation VR skal kunne køre på en PS4, der efterhånden har nogle år på bagen, og koster en tredjedel af, hvad en kraftig gaming-PC koster. Der er også en forskel på skærmenes opløsning i de to briller, Oculus Rift har en skærm på 2160 x 1200 pixels, mens PlayStation VR er 1080p.

Prisen reflekterer også forskellen. PlayStation VR forventes at komme til at koste mellem 300 og 400 dollar (2000-2700 kroner omregnet og før danske skatter og afgifter), mens Oculus Rift koster næsten det dobbelte.

Annonce