Forside Nyheder

Vind JBL streaming-højttalere (SLUT)

Foto-elementer: Shutterstock.com
Foto-elementer: Shutterstock.com

I anledning af at det er påske, har Recordere.dk i samarbejde med JBL Danmark arrangeret en konkurrence med flotte præmier. I stedet for påskeæg kan du vinde en JBL Xstreme og som 2. præmie er der en JBL Flip 3.

 

Annonce:

JBL Xtreme er stor lyd til rejsen

 

JBL Xtreme Black
JBL Xtreme Black

JBL Xtreme er en stor bærbar Bluetooth-højttaler, der i en håndevending giver dig stor, kraftfuld stereolyd fra fire aktive transducere og to synlige JBL-basradiatorer.

Det genopladelige Li-ionbatteri er på 10.000 mAh leverer op til 15 timers spilletid. Med dobbelt USB-ladestik holder højttaleren både din musik og dine mobile enheder kørende, lige så længe du ønsker.

Præmieværdi kr. 2.299,-

Du kan læse mere om JBL Xtreme her.

 

JBL Flip 3 er lige til tasken

JBL Flip 3
JBL Flip 3

Som 2. præmie kan man vinde en JBL Flip 3, der også er en mobil rejsehøjttaler, som via bluetooth giver dig mulighed for at tage god lyd med på rejsen.

Præmieværdi kr. 999,-

Du kan læse mere om JBL Flip 3 her.

 

Deltag

Hvor mange hele påskeæg er der på dette billede?

Foto-elementer: Shutterstock.com
Foto-elementer: Shutterstock.com

 

[gravityform id=”6″ title=”false” description=”false”]

 

Betingelser for deltagelse

  • Konkurrencen løber til og med mandag d. 28/3 2016.
  • Kontaktoplysninger inklusiv e-mail og telefon benyttes kun i forbindelse med denne konkurrence. til at kontakte vinderne og fremsende gevinsterne.
  • Kun deltagelse fra Danmark. Gevinsten kan ikke sendes udenfor landet, ej heller Færøerne og Grønland. Har den udtrukne vinder ikke adresse i Danmark trækkes en ny vinder.
  • Kun ét svar per deltager.
  • Vinderen udtrækkes efter konkurrencens udløb, og skal besvare den tilsendte email indenfor den i emailen fastsatte tidsramme. Svares ikke indenfor tidsrammen trækkes en ny vinder
  • Der ydes ingen garanti eller reklamationsret på gevinster
  • Recordere.dk og præmiesponsor kan ikke holdes ansvarlig for bortkomst eller beskadigelse af gevinsten under transporten til ud til vinderen.
Annonce:
Forrige artikelOculus-stifter afleverede selv det første eksemplar af Rift
Næste artikelTEST: Samsung Galaxy S7 Edge