Forside Nyheder

Canal Digital mistede kunder på tv-konflikt

-
Foto: recordere.dk
Foto: recordere.dk

Striden imellem Discovery og Canal Digital i februar har kostet Canal Digital næsten 20.000 kunder.

Tilbage i februar udspillede sig en bitter strid imellem tv-distributøren Canal Digital og tv-leverandøren Discovery der står bag tv-kanaler som Discovery, Kanal 4 og Kanal 5.

Nu får vi et indblik i hvad striden endte med at koste på den ene ringside – hos Canal Digital.

Annonce:

Antallet af tv-kunder der sagde farvel til Canal Digital i 1. kvartal 2016 endte på 19.000 i skandinavien, ud af en samlet base på ca. 500.000 satellit-kunder.

“Vi konstaterer at hændelsen i begyndelsen af februar er den primære årsag til den negative udvikling i antal abonnenter i 1. kvartal”, fortæller kommunikationsdirektør i Telenor Broadcast, Scott Engbretsen, til Kampanje.

Telenor, der ejer Canal Digital, fortæller dog ikke hvor mange satellitkunder der er tabt i de enkelte skandinaviske lande.

Discovery tabte, som en direkte følge af konflikten, 20 mio. kroner i manglende abonnementsindtægter mens striden stod på. En strid der også ramte tv-kanaler hos Viasat-kunder i Danmark.

 

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.