Forside Nyheder

Din første, selvkørende Google-bil kan blive en Fiat

-

car-sideHvis du hører til blandt os, der ser frem til en virkelighed, hvor vi kan sætte os ind i bilen, fortælle den, hvor vi gerne vil hen, og så i øvrigt bare arbejde under pendle-turen, så er der godt nyt.

Det ser nemlig ud som om, Google har valgt en samarbejdspartner med godt fat i det danske marked til deres selvkørende bilteknologi. Og som laver biler, de fleste af os har råd til: Fiat.

Annonce:

Ifølge Wall Street Journal er de to giganter på hver deres felt gået sammen om et teknisk samarbejde, der endnu ikke er officielt, men skulle have stået på i flere måneder.

Samarbejdet er dog så fremskredent, at officielle annonceringer af både samarbejdet og dets første resultater skulle være på trapperne.

Der har tidligere gået rygter om at Google ville samarbejde med en indisk bilfabrikant om at lave Google-biler, der kunne køre helt af sig selv. Om dette stadig er aktuelt, vides ikke, men en Google-Fiat-bil kunne uden tvivl være en interessant nyhed.

Og så ligner Googles prototyper på selvkørende biler (bill.) jo allerede en lille Fiat 500 med en sirene på taget…

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.