Forside Nyheder

Google lancerer serie af remme til Android Wear

-

MODEBandsGoogle har ikke (endnu) selv annonceret et Android Wear-ur.

De har kun leveret softwaren til smarture produceret af alle fra LG over Huawei, Samsung og Motorola til Asus.

Annonce:

Men nu har Google annonceret det, der kommer tættest på. De har nemlig annonceret deres egen serie af remme til Android Wear-ure.

MODE-serien, som den hedder, består af en række remme i læder og silicone, som passer til langt de fleste (dog ikke alle) Android Wear-ure.

De kan ikke andet end at se godt ud – endnu. Man kunne sagtens forestille sig, at Google har større planer med MODE-remmene, end blot at give Android Wear-fans lidt større grund til at holde fast i deres smarture.

Det smarte ved MODE-remmene er dog, hvor hurtigt, man kan skifte dem ud, eftersom man kan klikke dem på og af i en håndevending. Dermed kan man tage en rem på, der passer til ens påklædning, eller en bestemt anledning f.eks.

Udskiftning af remme har ellers været noget, man har skullet gå til den enkelte producent for at gøre, og på den konkurrerende Apple Watch-platform har det været en del af konceptet fra starten.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.