Forside Nyheder

Google vil være din tv-guide

-

googletvguideGoogle kan fortælle dig, hvor lang tid, det vil tage dig at køre hjem fra arbejde, og om dit fly er forsinket.

Google kan endda minde dig om, når et tv-program, du har søgt på, bliver vist. Men hvorfor kan Google så ikke finde ud af at vise en tv-oversigt?

Annonce:

Svaret er naturligvis, at selv i Googles hjemland, USA, er der så meget forskel på de forskellige, regionale tv-markeder, at det er langt mere komplekst end som så. Og tilføjer man så resten af de lande, Google opererer i, bliver det bare endnu værre.

Men nu vil Google alligevel kaste sig ud i det. I et blogindlæg skriver Google, at man snart vil kunne slå op på Google, hvornår en given udsendelse, et afsnit af en tv-serie eller en film bliver vist. Man får både tidspunkt og kanal, der passer til der, hvor man rent geografisk befinder sig.

Dertil kommer at søgningen – lidt á la det, man kan på Xbox One, Apple TV og Amazon Fire TV – viser de streamingtjenester og download-services, hvor man også kan få fat i det søgte.

Google holder det dog stadig tæt til kroppen, hvornår og ikke mindst hvor, tjenesten bliver lanceret. Vi skal nok ikke regne med den i Danmark lige med det samme, den slags lanceres oftest i USA først. Men med tiden dukker den nok op, ligesom muligheden for at slå biografforevisninger op på Google.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.