Forside Nyheder

Boxer klar med nye kanaler og DVB-T2

-
Foto: Shutterstock.com. Illustration: recordere.dk
Foto: Shutterstock.com. Illustration: recordere.dk

Tirsdag den 5. april flytter Boxer rundt på tv-kanalerne i sendenettet. Dette for at gøre plads til flere HD-kanaler, og fordi de byder velkommen til nye kanaludbydere, og siger farvel til andre.

I forbindelse med kanalomlægningen vil der på Boxer være sort skærm mellem kl. 8 og 9 den 5. april, og der kan opleves kortvarige forstyrrelser af forskellig art frem til kl. 15.

 

Annonce:

Efter klokken 15 er det tid til en kanalsøgning

Efter kl. 15 anbefaler Boxer at slukke og tænde for dit tv. Hvis ikke dit tv automatisk har foretaget en kanalsøgning og fundet dine tv-kanaler igen, så anbefaler de, at du foretager en kanalsøgning selv.

Bemærk i øvrigt, at man i en periode kan opleve at have adgang til flere tv-kanaler, end du plejer. Herunder TV3, TV 2 Zulu og Comedy Central. Det er ikke fejl, og det betaler du selvfølgelig ikke for.

 

Nogle tv-kanaler kan kun ses på nyere TV

Nogle af tv-kanalerne vil fremover kræve, at du har et nyere tv (produceret efter 2011) eller en boks med DVB-T2 teknologi. Også selvom de ikke vises i HD. Boxer forventer selv at langt de fleste af deres kunder har et nyere tv eller en boks.

Har du brug for at ringe til Boxer – regn med ventetid

Grundet omlægningen forventer Boxer travlhed på telefonerne. Boxer anbefaler derfor, at du laver en kanalsøgning, inden du eventuelt ringer til dem. Skulle du alligevel have brug for hjælp, kan du kontakte Boxer på 7033 2033.

Du kan læse mere om Boxers kanalomlægning her.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.