Forside Indhold og distribution Film

’Starman’ bliver genindspillet

-

starmanHvis du – som os her på Recordere-redaktionen – voksede op med 80’er-film, så husker du måske ’Starman’.

John Carpenter, der ellers mest var kendt for gysere som ’The Fog’, ’The Thing’, og ikke mindst ’Halloween’, lavede denne lille perle af en romantisk udgave af ’E.T’ for voksne.

Annonce:

Jeff Bridges spillede et rumvæsen, der lander på Jorden og tager skikkelse af en kvindes afdøde mand. Hun spilles af Karen Allen, der dengang var mest kendt for at være Indiana Jones’ store kærlighed.

Og så går den vilde alien-jagt ellers på tværs af USA, for ligesom i ’E.T’ vil myndighederne naturligvis frygtelig gerne have fat i stjernemanden.

Den kommende genindspilning bliver ifølge The Hollywood Reporter lavet af Shawn Levy, som vi kender fra ’Night at the Museum’ og ’Real Steel’.

Vi ved endnu ikke noget om, hvem der skal spille de intergalaktiske turtelduer i hovedrollerne, men skuespilleren Michael Douglas er ombord som producer. Det var han også på den originale version i 1984, da han overtalte Columbia Pictures til at købe manuskriptet.

Annonce:
Forrige artikelSkuffede VR-fans må vente på headsets
Næste artikelTEST: Vifa Oslo Bluetooth højttaler
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.