Forside Nyheder

Starz starter uafhængig streamingtjeneste

-

starz_logo__130504020947Hvis du er en af dem, der streamer indhold fra USA, så har du lige fået endnu en valgmulighed.

I lighed med konkurrenter som HBO og Showtime, har kabelkanalen Starz netop startet sin egen, uafhængige streamingtjeneste. De følger trenden med, at man ikke behøver et kabel-tv-abonnement for at kunne kigge med på deres streaming-app, og tjenesten koster 9 dollar, eller cirka 65 kroner om måneden.

Annonce:

Starz laver, ligesom HBO og Showtime, deres egne serier, hvoraf visse er blevet ret populære. Serier som ’Crash’, ‘Boss’ og ‘Spartacus: Blood and Sand’  har været hits over årene, men især Jerry Bruckheimers fabelagtige piratserie ’Black Sails’ og serien ‘Outlander’ er nyere hits på kanalen. Black Sails kan i Danmark ses på HBO Nordic, ligesom ‘Outlander’ kan ses på Viaplay.

‘Evil Dead’-fans kan dog også se serien ‘Ash vs Evil Dead’ på Starz, og kanalen står også bag den kommende serie-udgave af Neil Gaimans ‘American Gods’.

Derudover er Starz, ligesom HBO og Showtime, også en filmkanal. Ifølge en pressemeddelelse vil man modsat de andre tjenester dog også kunne downloade film, selvom vi endnu ikke har kunnet bekræfte, hvordan dette eventuelt vil virke over f.eks. en VPN-forbindelse fra Danmark. Det står heller ikke helt klart, om man skal betale oven i for at få lov til at downloade, eller om det er inkluderet i de 9 dollar – der for øvrigt er billigere end både HBO og Showtime

Det lyder ellers som et godt tilbud, eftersom Starz har en god aftale med Disney, hvilket betyder, at man allerede nu kan downloade den seneste Avengers-film ’Age of Ultron’ og om kort tid også ’Star Wars: The Force Awakens’

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.