Forside Produkter Mobil

Bilpendlerens nye ven: TomTom trafiktjek

-

TomTom MyDrive

TomTom Traffic Checker er en ny tjeneste der samarbejder med TomTom GPS’erne om at levere trafikinformation.

Når tiden om morgenen skal udnyttes bedst muligt, så indeholder hver dag sit lille dilemma for bilpendlere: Hvornår er det bedste tidspunkt at køre og ad hvilken rute, for at nå på arbejde til tiden?

Annonce:

Det adresserer TomTom nu i tjenesten Traffic Checker, der er en del af den gratis app TomTom MyDrive.

Den nye trafiktjek leverer brugerrettede notifikationer på pendlernes smartphones, så de kan vide, om – og i givet fald hvorfor – der er trafikpropper på deres rute. Desuden kan pendlerne klikke sig direkte igennem til MyDrive appen via notifikationerne for at finde den hurtigst tilgængelige rute til den valgte destination.

Ruter kan overføres til en TomTom navigationsenhed ved at klikke på en knap i app’en.

I iOS-versionen af MyDrive kan pendlere se en personaliseret widget for at tjekke forsinkelser på deres rute. På Android-versionen får de en personaliseret notifikation.

 

Pris og tilgængelighed

TomTom MyDrive med Traffic Checker er tilgængelig til både iOS og Android i henholdsvis Apple App Store og Google Play og via web på mydrive.tomtom.com

Selve app’en er gratis men der kræves et MyDrive login, så det er kun for ejere af en TomTom GPS.

 

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.