Forside Nyheder

Daydream er Androids nye VR-platform

-

 

FINALDaydreamRefernceDesign.0Google har præsenteret et slags økosystem for Virtual Reality på mobilen.

Annonce:

Det gjorde firmaet i forbindelse med åbningen af udviklerkonferencen Google I/O i Mountain View i Silicon Valley.

Det nye økosystem er i virkeligheden en reference-platform for, hvordan Virtual Reality kan fungere på Android, og især den kommende Android N.

For at sikre en så teknologisk effektiv afvikling af VR som muligt på Android, og for at sætte en slags standard for VR på verdens største mobilplatform, har Google således lanceret Daydream.

Daydream-konceptet indeholder ikke bare specifikationer for, hvordan producenter af Android-telefoner kan gøre deres produkter så VR-venlige som muligt. Referenceplatformen indeholder også specifikationer for, hvordan man bedst muligt laver en VR-brille til Android, samt en controller, der kan bruges sammen med.

Google_Daydream_Lockup_Secondary_RGB.0

Google har fået næsten alle de store Android-producenter med på vognen allerede, herunder Samsung, LG og HTC, mens Sony er fraværende – måske på grund af firmaets satsning på deres egen PlayStation VR-platform.

Google har samtidig lavet partnerskaber med en del udbydere af audiovisuelt indhold, såsom Netflix, Hulu og IMAX, sådan at man vil kunne se film og tv herfra i en virtuel biograf inde i sin VR-brille.

Daydream skulle blive en del af Android N, og det betyder, at vi formentlig allerede kan begynde at se Daydream-kompatible enheder på markedet, inden året er omme.

Annonce:
Forrige artikelGoogle på vej med Echo-rival
Næste artikelAllo og Duo er Googles nye chat-tjenester
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.