Forside Produkter HiFi & Surround

Google Cast klar til Beoplay A6 og A9

-
Beoplay A9 (tv) og A6 (th). Billedmatriale: Bang & Olufsen. Illustration: recordere.dk
Beoplay A9 (tv) og A6 (th). Billedmatriale: Bang & Olufsen. Illustration: recordere.dk

De to Beoplay-højttalere til stuen, A6 og A9, er klar med Google Cast.

To af Bang & Olufsens netværksforbundne højttalere er klar med Google Cast, så de nu også kan indgå i et Google Cast multirum musiksystem.

Det er højttalerne Beoplay A9 2. generation og Beoplay A6 der nu også kan indgå i Googles streamingunivers.

Annonce:

Med Google Cast er det muligt at sende musik fra streamingtjenester som Spotify, Deezer og TuneIn direkte til højttalerne. Med et enkelt klik på Google Cast-ikonet i din foretrukne app spiller musikken i dine B&O Play netværkshøjtalere uden at bruge strøm eller data fra afspilleren.

 

Beoplay A9. Foto: Bang & Olufsen
Beoplay A9. Foto: Bang & Olufsen

 

“For os handler det om at give vores kunder den bedst mulige musikoplevelse. Med Google Cast er det vores netværkshøjtalere, som henter musikken ned fra skyen, og det giver brugeren en formidabel lydkvalitet og brugeroplevelse. Man undgår eksempelvis, at musikken afbrydes, når man bliver ringet op, modtager en SMS eller forlader rummet med sin smartphone”, siger direktør for B&O PLAY Henrik Taudorf Lorensen, og fortsætter:

“Vores kunder ønsker i højere grad selv at vælge mellem de forskellige tjenester, og derfor er vi stolte over samarbejdet med Google om at integrere Google Cast i vores netværkshøjtalere”

Højttalerne understøtter også Apple AirPlay og Bluetooth.

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.