Forside * Featured

Tip: Guide til YouSee 2016

-

Image45

2016-udgaven af den uafhængige guide til digitalt tv og streaming tv hos YouSee, af Vilhelm Olsen.

“Jeg har endelig fået ajourført min guide til kabel-tv fra YouSee”, fortæller Vilhelm Olsen.

Annonce:

Han har i mange år vedligeholdt en stor uafhængig guide til YouSee-kunder. Her forklarer han hvad den nye guide indeholder.

Meget er skrevet helt om, for YouSee er kommet med omfattende og gennemgribende ændringer. Af ændringer kan nævnes, at analogt tv er væk.

Den nye guide omtaler selvfølgelig YouSee’s nye tv-boks, som blev lanceret i april 2016. Der er nu en fyldig redegørelse for streamingtjenesterne, som er blevet en stadig vigtigere del af udbuddet til kabel-tv-kunderne.

Guiden blev første gang offentliggjort på Recordere 15. sept. 2009. Guiden erstatter den tidligere version fra dec. 2014.

YouSee’s udbud af kabel-tv og streamingtjenester bliver stadigt mere komplekst. Det er derfor min overbevisning, at der er et stort behov for en ajourført vejledning, hvis mål er at skabe overskuelighed og gennemskuelighed i YouSee’s aktuelle udbud til kabel-tv-kunderne. Oversigter over HD-kanaler i udbuddet er strøget.

Hent 2016-guiden til YouSee kabel-tv her.

 

God fornøjelse
Vilhelm Olsen og recordere.dk teamet

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.