Forside Nyheder

Kort nyt om Apple og Google

-
Foto: recordere.dk / shutterstock.com
Foto: recordere.dk / shutterstock.com

Nu er Google igen mere værd end Apple

Googles moderselskab Alphabet har igen overhalet Apple som det mest værdifulde selskab i verden. Dette følger efter et kvartalsregnskab fra Apple i april der blandt andet viste et vigende iPhone-salg, og Apples aktieværdi har været på retur siden.

Nu kan Google så bryste sig af igen at være verdens mest værdifulde selskab. En titel de også havde en kort overgang i februar måned i år.

Annonce:

 

iTunes slettede privat musik, Apple opdaterer

Efter rapporter om at brugere af Apple Msuic har oplevet at få slettet deres private musikbibliotek på computeren, der har Apple nu udsendt en meddelelse til flere medier, deriblandt The Loop, der siger:

“In an extremely small number of cases users have reported that music files saved on their computer were removed without their permission. We’re taking these reports seriously as we know how important music is to our customers and our teams are focused on identifying the cause. We have not been able to reproduce this issue, however, we’re releasing an update to iTunes early next week which includes additional safeguards. If a user experiences this issue they should contact AppleCare.”

 

Google forsinker Android 3D Touch

Selvom udviklere havde fundet spor i koden til den kommene Android N (det officielle navn er endnu ikke offentligjort) om at 3D Touch kan være på vej, så lader funkionen til at blive forsinket.

Apple var først med 3D Touch i iPhone 6s men dem der havde håbet på en hurtig “kopi” på Android må nok væbne sig med tålmodighed lidt endnu. I hvert fald fortæller kilder til magasinet Re/Code at første udgave af Android N ikke får funktionen.

 

Apple fører på OS-konverteringer

Når det handler om at få flyttet brugere over på seneste version af det mobile operativsystem så får Google baghjul af Apple.

Google og Android-partnere har nået at konvertere 1/10 af hvad Apple har nået. Det skriver Patently Apple.

Mens 84% af Apple-brugerne nu har konverteret til iOS 9 på iPhone og iPad, så er det endnu kun 7,5% af Android-brugerne der er kommet over på Android Marchmallow.

Mest populære Android er Lollipop fra 2014 med en markedsandel på 35.6% efterfulgt af KitKat fra 2013 med 32%.

 

Er Google på vej med Android VR?

Et Android-baseret VR system (Virtual Reality) kan være på vej. Android Police har spottet et nyt menupunkt i udviklerkonsollen til Google Play med navnet “Android VR”.

Det bekræfter tidligere rygter om at Google kan arbejde på en særlig VR-udgave af Android. En nyhed der kan blive præsenteret på udviklerkonferencen Google I/O der afholdes 18.-20. maj.

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.