Forside Nyheder

LG udvikler fingeraftrykslæser uden knap

-

LGfinmgeradftrykLG har en klar strategi med deres smartphones.

Det handler om at give så meget plads til skærmen som muligt og skære ned på alt andet. Det er derfor, LG har placeret deres knapper på bagsiden i stedet for siden af telefonen, og har udviklet en fingeraftrykslæser til at sidde samme sted.

Annonce:

Det smarteste ville naturligvis være, hvis skærmen blot kunne læse ens fingeraftryk relativt hurtigt. Så kunne man måske helt undvære en home-knap. Så langt er vi ikke endnu, men en ny opfindelse fra LG kan være et skridt på vejen.

Det er nemlig lykkedes LG at lave en fingeraftrykslæser, der sidder lige under display-glasset, og derfor ikke er så synlig, og heller ikke optager for meget plads.

Det har samtidig den fordel, at f.eks. vand ikke trænger så let ind som med en fysisk knap, og så er den nye fingeraftrykslæser ekstremt præcis, ifølge pressemeddelelsen fra LG. Den har en fejlrate på blot 0,002%.

Den nye fingeraftrykslæser må formodes at dukke op i LGs kommende flagskibstelefoner, måske allerede fra 2017. Derudover laver LG også telefoner for Google en gang imellem, så måske dukker den også op der.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.