Forside Produkter Mobil

Nikkei: iPhone 7 kommer nok ikke i år

-
Sådan kan iPhone 7 se ud. Rendering af Feld & Volk (www.feldvolk.com)
Sådan kan iPhone 7 se ud. Rendering af Feld & Volk (www.feldvolk.com)

Apple på vej mod en 3-årig cyklus for større opgraderinger på iPhone-linjen og vi må nok vente til 2017 med en ny iPhone-version.

Rygterne om at de nye iPhone-modeller, der ventes på gaden til efteråret, ikke vil byde på nogen større ogradering har floreret længe; Men nu skriver det anerkendte asiasiske erhvervsmedie Nikkei at det er et strategiskifte fra Apples side.

Ifølge Nikkei er Apple igang med at skifte cyklus for iPhone-produkterne. Istedet for en større opgradering hver 2. år så kommer der fremover til at gå 3 år imellem markante ændringer i iPhone-programmet.

Annonce:

Årsagen er at smartphones nu er så udviklede at der dårligt er plads til større forbedringer hver 2. år.

Hvis Nikkei har ret så kommer den iPhone, der lanceres i efteråret, måske slet ikke til at hedde iPhone 7, men istedet navngives den som en ny variant af iPhone 6.

Der vil dog være nyheder at finde i de opdaterede iPhone-modeller til efteråret. Rygterne går lige nu på et forbedret kamera, bedre batteritid, et vandtæt hus og 32 GB som mindste størrelse.

 

 

Annonce:
KILDENikkei
Forrige artikelTop Gear reboot i aften kl. 22
Næste artikelPanasonic siger farvel til tv-displays
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.